Lowlands, Eredivisie en op tv!

Haka heeft de afgelopen jaren een grote groei in populariteit gehad in Nederland, dit kwam onder andere door het WK rugby en de vele filmpjes die op internet rondgaan. Ook wij hebben hier aan deel genomen! Tijdens de 201 editie van het Lowlands festival hebben we met enorm veel plezier een workshop mogen geven aan een groot publiek. Daarnaast waren we aantal malen op de televisie te zien, onder andere in het programma ‘Koopziek’ op RTL5 waren wij te vinden.

Hakaworkshop.nl in de media

Daarnaast  waren we met de voetbalploeg SC Heerenveen te zien op het sportjournaal, FOX sports, Voetbal inside en zelfs Jinek. Benieuwd naar deze filmpjes? Bekijk ze door op de linkjes hieronder te klikken!

‘Koopziek’

‘SC Heerenveen’

Ook een Haka workshop beleven?

Op zoek naar een activerende workshop op locatie? Hakaworkshop.nl biedt een op maat gemaakte activiteit voor elke organisatie. Beleef de ultieme Haka ervaring, uniek en authentiek voor iedereen die meedoet.