Hakaworkshop.nl heeft het Workshop keurmerk behaald!

Er worden op het internet duizenden workshops aangeboden. Bedrijven, instellingen en consumenten boeken steeds vaker workshops online en moeten een aanbieder beoordelen op basis van zijn website. Door de toenemende populariteit van workshops ontstaat er ook steeds meer wildgroei in de markt. Onervaren bedrijfjes die workshops aanbieden puur en alleen om daar geld mee te verdienen.

Hakaworkshop.nl wil hier niks mee te maken hebben, en zet zich telkens weer in om de Haka als een unieke en authentieke beleving op de kaart te zetten. Dit heeft ertoe geleid dat wij zijn beloond met het Workshop keurmerk.

Workshop keurmerk

Het Workshop keurmerk geeft de garantie dat de houder van dit keurmerk professioneel en betrouwbaar is en opereert vanuit een passie voor zijn vak. Hakaworkshop.nl voldoet aan alle 10 de punten gesteld door dit keurmerk, hier zijn we uiteraard zeer trots op !

Ook een Haka workshop beleven?

Op zoek naar een activerende workshop op locatie? Hakaworkshop.nl biedt een op maat gemaakte activiteit voor elke organisatie. Beleef de ultieme Haka ervaring, uniek en authentiek voor iedereen die meedoet.